E-bike huren

Vanaf 1 fiets
Vanaf 1 dag

Wanneer je op pad gaat in de Betuwe kun je dat het beste op een van onze elektrische huur fietsen doen. Zo geniet je optimaal van de natuur en vrijheid. Stap eens af in een pittoresk dorpje of gezellig stadje en geniet van een heerlijke versnapering op een van de gezellige terrassen.  Om de beleving te vergroten bestelt u bij het huren van de fiets een picknick fietstas met heerlijke verse streekproducten. U kiest dan zelf een plek waar u heerlijk kunt genieten van uw lunch en de omgeving.

 

Type fietsen

Voor de verhuur maakt Bebike gebruik van A merk elektrische fietsen van het merk Advanced. De fietsen worden stadaard voorzien van een robuuste dubbele fietstas van 2 x 30 liter.

De Advanced Comfort Pro Wave verhuur fiets heeft 8 versnellingen, maakt gebruik van een Bosch Active Plus midden motor en heeft een accu van maar liefst 500Wh. Perfect afgestemde fietsen voor een heerlijke dag ontspannen en onbezorgd fietsen. Gemakkelijk in gebruik, harmonische vormgeving, comfortabele naafversnelling, zachte motorondersteuning en lage instap voor een unieke rijervaring en veel kilometers puur rijplezier.

En mocht de onbezorgde dag fietsen verstuurd worden door bv. een lekke band dan zullen we fiets zo snel mogelijk omruilen op locatie in de regio.

Ook het huren van kinderzitjes, telefoon/gps houder, etc. behoort tot de mogelijkheden.

Fietsen bezorgd op locatie, arrangementen, familie of bedrijfsuitjes, het behoord allemaal tot de mogelijkheden. Bij ons is niet snel iets te gek!

Voor alle mogelijkheden en / of bijzondere wensen kunt u contact met ons opnemen.

E-bike huren?

Hulp nodig?

Bekijk onze veel gestelde vragen pagina