Fietsenmaker Buren

In onze moderne werkplaats staan we dagelijks klaar om uw fiets te repareren, te onderhouden en rij klaar te maken. We beschikken over een hoog kennisniveau en moderne apparatuur om uw (elektrische) fiets te onderhouden, waar nodig te diagnosticeren. Dus heeft uw fiets onderhoud nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk ook onze onderhoudspakketten.

Vanaf ’s ochtends 09.00 uur tot 17.30 uur kunt u bij ons terecht voor reparatie. Bekijk ook onze openingstijden.

 

Haal- en brengservice
Is je fiets nodig toe aan reparatie of een servicebeurt, maar ben je niet in de gelegenheid om deze te brengen of halen? Dan bieden wij de mogelijkheid de fiets bij jou thuis of op het werk te komen halen en/of weer terug te brengen. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding.

Bij aankoop van een elektrische fiets in onze winkel is de haal- en brengservice het eerste 1 jaar gratis.

Binnen de gemeente Buren hanteren wij het tarief € 7,50 per adres. Buiten de gemeente Buren dan hanteren wij een tarief van €12,50 binnen een straal van 30 kilometer.

 

Leenfiets
Je kunt kosteloos gebruikmaken van een leenfiets, indien je de fiets in reparatie bij ons hebt gekocht. Heb je de fiets niet bij ons gekocht, dan kun je een fiets huren voor onze vaste huurprijzen.

Bekijk onze verhuur mogelijkheden.

Bebike uw fietsenmaker in Buren!
Buren is een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt 27.225 inwoners. Het gelijknamige vestingstadje Buren heeft historische banden met het Huis van Oranje.
Onze werkplaats ligt op ongeveer 20 minuten afstand van Buren.

Hulp nodig?

Bekijk onze veel gestelde vragen pagina

Afspraak inplannen

DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
Naam