Het Rentmeestershuis

Aan de oevers van de Neder-Rijn ligt onze mooie Boutique B&B harmonieus verscholen in het Betuwse landschap. Landelijk en toch niet afgelegen.

In de oude stal zijn 3 prachtige suites ondergebracht met ieder een eigen stijl en uitstraling en voorzien van een eigen badkamer. In de boomgaard vind je de traditionele hoogstam van appel-, peren-, pruimen- en kersenbomen die in de lente hun mooiste bloesem vertonen. Hier kun je overnachten in een van onze twee luxueuze ‘Garden Suites’. Ongestoord wegdromen onder het getjilp van de vele vogels en de fonkelende sterren aan de heldere hemel.

De grote open deel is het kloppend hart van onze B&B. Aan de grote tafel bij de open keuken serveren wij je elke ochtend het ontbijt. Je kunt bij de haard onderuitgezakt naar de dansende vlammen kijken met een goed glas wijn in de hand, of in een van de vele knusse hoekjes jezelf verliezen in een goed boek of interessant tijdschrift of de fietsroute voor de volgende dag uitstippelen.

Vanaf Fietsknooppunt 76 is het Rentmeestershuis is een fantastische startpunt voor een fietstocht met een E-bike door de Betuwe of via een overtocht met het pontje door de Utrechtse Heuvelrug.

Ga terug naar overzicht

Bezoek ons

Het Rentmeestershuis

Veerweg 3

4024 BP Eck en Wiel

The Netherlands

Inspiratie voor je volgende fietsbeleving

Betuweroute

De Betuweroute leidt je langs boomgaarden die in de lente het landschap bedekken met een witroze bloesemdeken.

Bekijk fietsroute
Maas en Waalroute

Op de fiets ervaar je het verleden en de strijd tegen het water dat de mens met de bouw van dijken heeft beslecht.

Bekijk fietsroute
Rivieren Rivalen

Gelegen tussen de Waal in het noorden en de Maas in het oosten en zuiden is hier altijd strijd geweest tegen de eeuwige rivaal: het water.

Bekijk fietsroute
Lingeroute

De Lingeroute voert je op de fiets over slingerende dijken langs wuivende rietvelden, boomgaarden en pittoreske dijkdorpjes.

Bekijk fietsroute

Ontdek de omgeving op één van onze vele fietsen!

Wanneer je op pad gaat in de Betuwe kun je dat het beste op een van onze elektrische huur fietsen doen. Zo geniet je optimaal van de natuur en vrijheid. Stap eens af in een pittoresk dorpje of gezellig stadje en geniet van een heerlijke versnapering op een van de gezellige terrassen.  Om de beleving te vergroten bestelt u bij het huren van de fiets een picknick fietstas met heerlijke verse streekproducten. U kiest dan zelf een plek waar u heerlijk kunt genieten van uw lunch en de omgeving.

Klanten beoordelen onze service gemiddeld met een 9,8! Lees onze reviews

Bebike Opstapdagen 20 & 21 April Kom uw favoriete e-bikes testen!
Haal- en brengservice Bekijk mogelijkheden
Assortiment en tarieven Bekijk huuraanbod

Klanten vertellen

V. Woerd

10

Goede service je wordt gelijk geholpen!!

Fam. Doorn

9

Met een groep van 7 personen hebben wij een heerlijke dag gehad in de Betuwe. Fietsen werden bij onze camping afgeleverd.

K. van Beusekom

10

De service en behandeling bij de verkoop en aflevering, TOP

Ronald & Meike

8.5

Leuke routes, vriendelijk personeel en een heerlijke picknick mand! Aanrader!

Van Ewijk

10

OVER ALLES FIETS HEEL LEKKER BIJ DE VERKOOP ALLES PERFECT UITGELEGD EN GOEDE SERVICE EN WE HOPEN ER EEN HOOP KILOMETERS MEE TE RIJDEN

A Burken

10

Heerlijke comfort fiets!

Bert Bovenkamp

7.5

Ik was opzoek naar een Advanced dealer in de buurt, toen kwam ik bij Bebike terecht. Nette winkel en een divers assortiment.

G.A. Lintsen

10

De uitleg! Ze nemen uitgebreid de tijd voor je